Φέτος, γιορτάστε το Πάσχα στα μαγευτικά Χανιά, στο Avra Imperial Hotel, στον γραφικό κόλπο του Κολυμπαρίου!

Μόλις 23 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων, το Avra Imperial Hotel σας περιμένει βγαλμένο μέσα από τα πιο όμορφα σας όνειρα, με 328 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, για να ζήσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό Πάσχα.

Στην καρδιά μιας «παραδεισένιας όασης» 65 στρεμμάτων, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και κρυστάλλινα νερά, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης και ευεξίας. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, περιλαμβάνονται εντυπωσιακές πισίνες, πέντε εξαιρετικά εστιατόρια και τέσσερα μπαρ, αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για μικρούς και μεγάλους, καταστήματα, ένα χαλαρωτικό spa και ένα πρωτοποριακό συνεδριακό κέντρο, ώστε να μην σας λείψει τίποτα.

Ειδικά για τις μέρες των εορτών του Πάσχα, το Avra Imperil Hotel ανοίγει τις πύλες του και σας περιμένει από το Μεγάλο Σάββατο για να παρακολουθήσετε την κατανυκτική λειτουργία της Αναστάσεως στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και κρητικούς μεζέδες. Την Κυριακή του Πάσχα, πολλές εκπλήξεις θα συνοδεύσουν το πασχαλινό σας γεύμα, με ζωντανή παραδοσιακή κρητική μουσική, ψητά στις σούβλες και πλούσια κρητικά εδέσματα. Εσείς… απλά φέρτε την εορταστική σας!

Αξιοποιήστε τα εορταστικά πακέτα διαμονής για το διάστημα 26-29 Απριλίου με προνομιακές τιμές, από 157 ευρώ/μέρα (απλό δίκλινο δωμάτιο) και μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Πλούσιο πρωινό, καθημερινά
  • Το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το εορταστικό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα
  • Το δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει 1 επιπλέον παιδί (έως 12 ετών) δωρεάν

* Η προσφορά ισχύει για ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων

Για τους επισκέπτες που δε διαμένουν στο ξενοδοχείο:

  • Δείπνο Μ. Σαββάτου: 30€/άτομο
  • Γεύμα Κυριακής του Πάσχα: 40€/άτομο (παιδιά έως 6 ετών: δωρεάν, παιδιά 6-12 ετών: 50% έκπτωση).

Avra Imperial Hotel
Κολυμπάρι Χανίων
Τηλ.: 28240 84500
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook