Δεν έπεισε τελικά το Δικαστήριο, ο 52χρονος Χανιώτης που κατηγορείτο για την αποτρόπαιη δολοφονία μιας 47χρονης γυναίκας, τον Μάιο του 2010 στην Παλαιόχωρα.

Ο 52χρονος, παρά του ότι μέχρι την τελευταία στιγμή υποστήριζε την αθωότητά του, τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και σε φυλάκιση 3,6 ετών για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, αναβίωσαν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Υπενθυνίζεται πως στις 13 Μαίου 2010, ο γιός μιας 47χρονης γυναίκας που εργαζόταν ως καθαρίστρια στον παιδικό σταθμό Παλαιόχωρας, πήγε στον αστυνομικό σταθμό και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Όμως η γυναίκα είχε αφήσει σημείωμα στον γιό της με το οποίο τον ενημέρωνε πως είχε ένα ραντεβού με τον 52χρονο ιδιοκτήτη καφενείου, ο οποίος είναι παντρεμμένος και με παιδιά.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ερευνών ρώτησαν σχετικά τον 52χρονο, αλλά εκείνος τους είχε πει ότι είδε την 47χρονη να πηγαίνει προς τον σταθμό των λεωφορείων.

Στις 20 Μαίου, ο 52χρονος αυτοπυροβολείται στην κοιλιά και σε κρίσιμη κατάσταση διακομίζεται σε νοσοκομείο.

Η συγκεκριμένη πράξη δημιουργεί βάσιμες υποψίες στους αστυνομικούς οι οποίοι αρχίζουν να ερευνούν τις σχέσεις του 52χρονου με την γυναίκα.

Στις 22 Μαίου 2010 οι αστυνομικοί με την βοήθεια του σκύλου της ΕΜΑΚ, ανακάλυψαν μέσα σε χωράφι του 52χρονου στην Παλαιόχωρα, ένα βαρέλι στον πάτο του οποίου υπήρχε το πτώμα μιας 49χρονης γυναίκας σκεπασμένο με ελαιοδίχτυα και πέτρες.

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση η άτυχη γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook