Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα τη δική σας βελούδινη κρέμα σώματος με 4 συστατικά που υπόσχονται να κάνουν το δέρμα σας πιο λαμπερό και ενυδατωμένο! 

Βούτυρο Καριτέ
Λόγω της περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε, το βούτυρο καριτέ είναι εξαιρετικό στην αντιμετώπιση ή εξαφάνιση των ραγάδων, ενώ εξαιτίας των αντιγηραντικών του ιδιοτήτων διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια και νεανική. 

Λάδι Καρύδας 
Το θαυματουργό λάδι καρύδας πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, αποτελεί κορυφαίο συστατικό για την περιποίηση του σώματος. Είναι ιδανικό για το ξηρό δέρμα, καθώς το ενυδατώνει σε βάθος και μπορείτε άφοβα να το χρησιμοποιήσετε στη δική σας κρέμα σώματος!

Αμυγδαλέλαιο
Tο αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K και διαθέτει αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα, γεγονός που το καθιστά σούπερ έλαιο για την περιποίησή σας. Eπίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ που τονώνουν την επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως είναι ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος που εξισορροπούν αποτελεσματικά τις λειτουργίες της επιδερμίδας.
 
Ζελέ αλόης βέρα

Μοναδικό επουλωτικό και καταπραϋντικό σε κάθε είδους ελαφριά εγκαύματα, ουλές, ραγάδες και δερματικούς ερεθισμούς, το τζελ της αλόης βέρας είναι το λιγότερο θαυματουργό για την επιδερμίδα σας. Ενυδατώνει, αναδομεί σε βάθος και μαλακώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας ταυτόχρονα μία δροσερή αίσθηση φρεσκάδας! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook