Ο Γιώργος Μαυρίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για την απόφασή του να μην ολοκληρώσει το σχολείο επειδή εργαζόταν ώστε να μην είναι οικονομικό βάρος στη μητέρα του.
«Περνούσαμε δύσκολα οικονομικά, περίμενα το Πάσχα για να πάρει η μητέρα μου το δώρο και να μου αγοράσει ρούχα», είπε μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα δυσλεξίας που αντιμετώπιζε.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Οι βρισιές Δαλάκα -Τόνι και το περιστατικό που τρομοκράτησε τους παίκτες (videos)

Λίγο μετά, η κουβέντα έφτασε στον πρώην φίλο και συμπαρουσιαστή του.

«Είχα πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή που ήταν εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης, εκεί γνωριστήκαμε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, πίναμε καφέ, ωραία παρέα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι στο TV100 και μετά είπαμε πάμε να κάνουμε κάτι στο εξωτερικό». 
Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν το World Party ήταν δική του ιδέα, η ενόχληση στο πρόσωπό του ήταν ολοφάνερη. 
Τι είπε σχετικά με το θέμα;

«Δεν ήταν δικιά μου απόφαση, ήταν μια συνολική απόφαση να σταματήσουμε. Αυτή η ιστορία μου έχει αφήσει μια πικρία.», συμπλήρωσε, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα». 
Τι είπε όμως όταν η Ελεονώρα του θύμισε πως ο Σάκης δεν τον είχε καλέσει στο γάμο του; Και ποια είναι η σχέση των δύο ανδρών σήμερα;

Λίγο μετά, αναφέρθηκε στο πώς πείστηκε, τελικά, να πει το «ναι» στο «Nomads», μία απόφαση που τον οδήγησε πριν λίγες μέρες στο χειρουργικό κρεβάτι για μία σοβαρή επέμβαση στη μέση.

Τι είπε για τα 60.000 ευρώ που ζήτησε από τον ANT1 για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και τι για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε;

Δείτε τα βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook