Ο Γιάννης Κλιματσάκης και η Εμμανουέλα Περράκη, συστρατεύονται με τον Ευτύχη Δαμιανάκη και το συνδυασμό “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά”.

Δύο ακόμη υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στο συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη, “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά”

Γιάννης Κλιματσάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη  και την εξαιρετική ομάδα του 

Κατόπιν ώριμης σκέψης και έχοντας, λόγω της εργασίας μου, μια άμεση εικόνα της καθημερινότητας και των προβλημάτων του Δήμου και των συμπολιτών μου, αποφάσισα να συμμετέχω στην πρωτοβουλία και την προσπάθεια του Ευτύχη Δαμιανάκη και της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά».

Πέραν από την τιμητική για μένα πρόσκληση ενός ανθρώπου με ήθος και αστείρευτη θέληση για προσφορά στον Δήμο μας, σημαντικός παράγοντας για να πάρω αυτή την απόφαση, ήταν και η ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα στη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά».

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, λοιπόν, εύχομαι καλό αγώνα σε όλες και όλους και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δήμο μας.

Ιωάννης Κλιματσάκης, Αστυνομικός, Πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

Εμμανουέλα Περράκη: Προχωράμε όλοι μαζί με το βλέμμα μπροστά

Αποφάσεις ευθύνης, συλλογική δουλειά και ενότητα. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί άξονες, πάνω στους οποίους έχει εγκαίρως ξεκαθαρίσει ότι θα κινηθεί η Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη. 

Είναι τρεις άξονες κρίσιμοι και απολύτως αναγκαίοι για την «αναγέννηση» του Δήμου Χανίων. Ενεργοποίηση δυνάμεων, συνεργασίες, ενότητα, αποφάσεις ευθύνης για το καλό και την προκοπή όλων των δημοτών.

Ταυτίζομαι με αυτήν την προσέγγιση, με αυτή τη λογική και με αυτή τη χάραξη πορείας προς τα εμπρός. Ταυτόχρονα, χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ο Ευτύχης Δαμιανάκης, ένας άνθρωπος με κύρος, γνώσεις και εμπειρία, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα θέματα της Υγείας, επισημαίνοντας ότι ο Δήμαρχος Χανίων οφείλει να αρθρώνει ουσιαστικό λόγο και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και για θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Με βάση όλα τα παραπάνω, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Ευτύχη Δαμιανάκη να συμμετέχω σε αυτό το αυτοδιοικητικό «ταξίδι», μαζί με αξιόλογους συμπολίτες μου. Πιστεύω στις συνέργειες και στην ομαδική δουλειά. Προχωράμε όλοι μαζί, με το βλέμμα μπροστά.

Εμμανουέλα Περράκη, Τεχνολόγος Αιματολογικού Εργαστηρίου Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook