Ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό παρουσιάστηκαν Απόστολος Χαραλαμπίδης και Στέργιος Ψιάνος.

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη δήλωσε τα εξής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί σήμερα κατέθεσαν και την ψυχή τους. Μας δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα με την έναρξη του παιχνιδιού, με την αναγκαστική αλλαγή του Καραγιαννίδη, στο ημίχρονο με του Παντίδου και στο τέλος με του Καψάλη. Παρότι είχαμε μπροστά τα προβλήματα, με την απουσία του Χούσου, τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, κατέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν και αξίζουν συγχαρητήρια. Πήραμε έστω τον βαθμό που μας κρατάει στο πλεονέκτημα με τον Ηρακλή. Βλέπουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Παίζουμε την Κυριακή με τον Εργοτέλη και θα πάμε να καταθέσουμε την ψυχή μας ώστε να κρατήσουμε αυτό το πλεονέκτημα και στο τελευταίο παιχνίδι να πανηγυρίσουμε ώστε να είμαστε στη δεκάδα».

Ο έμπειρος μέσος, με πέρασμα για ένα… φεγγάρι από τον Κισσαμικό, ανέφερε τα εξής: «Εγινε μία μεγάλη προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά σήμερα. Θέλαμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα. Εχουμε έναν στόχο, να τερματίσουμε μέσα στη δεκάδα και θα τα καταφέρουμε. Εχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και παρόλο τα προβλήματα είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε και θα επιτευχθεί ο στόχος».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook