Το 24ο κατάστημα στην Ελλάδα ξεκίνησε την λειτουργία του με πλήθος κόσμου να σπεύδει για τις προσφορές και τις εκπλήξεις των εγκαινίων 

Με….Σκανδιναβική ακρίβεια, στις 9 το πρωί κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων και άνοιξαν οι πύλες του πρώτου καταστήματος στην Κρήτη της Δανέζικης πολυεθνικής αλυσίδας JYSK (ΓΙΟΥΣΚ). 

Πλήθος κόσμου ήδη περίμενε για να επισκεφθεί το κατάστημα στην διασταύρωση των οδών Χρυσοπηγής και Νεροκούρου στα Χανιά και να περιηγηθεί στο πλήθος των προϊόντων για το σπίτι, τον ύπνο, τον κήπο και όχι μόνο.

Να σημειωθεί πως το πλήθος των προιόντων καταλαμβάνει μια έκταση πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.

Όλοι είχαν ενημερωθεί ή ενημερώνοντο εκείνη την ώρα από το ειδικό φυλλάδιο προσφορών για τα εγκαίνια καθώς έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις μεγάλες προσφορές του φυλλαδίου εγκαινίων:

25-50% σε όλα τα σαλόνια κήπου!
20-60% σε όλες τις γλάστρες, τις ομπρέλες ηλίου, τα ηλιακά φώτα και τα φανάρια κήπου!
20-60% σε όλα τα τραπέζια μέσης και τις καρέκλες τραπεζαρίας!
20-60% σε όλα τα μαξιλάρια!
20-60% σε όλα τα σετ παπλωματοθήκης, τα σεντόνια και σετ σεντονιών!
20-60% σε όλες τις πετσέτες, τα μπουρνούζια και τα πατάκια μπάνιου!
20-60% σε όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια, τα ριχτάρια και τα κουβερλί!
20-60% σε όλα τα καλάθια, τα κηροπήγια και τα διακοσμητικά φαναράκια!
20-60% σε όλες τις κουρτίνες!
Έως και 70% σε επιλεγμένα στρώματα!

Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων θα είναι σε ισχύ και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών της JYSK επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος επιπλέον προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες.

Παράλληλα την ημέρα των εγκαινίων και μέχρι τις 9 το βράδυ, υπάρχουν επιπλέον εκπλήξεις και προσφορές , ενώ όπως γνωστοποίησε ο sales manager της JYSK στην Ελλάδα κ. Κώστας Δημόπουλος έως και το Σάββατο 20 Απριλίου σε έπιπλα και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα JYSK Χανίων τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Χανίων!

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2700 καταστήματα σε 53 χώρες στον κόσμο και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook