Έξι άτομα της πυροσβεστικής συνεχίζουν αδιάκοπα την αναζήτηση – Σχηματίστηκε και εθελοντική ομάδα στην ομάδα συμμετείχε και το Flashnews.gr

Για πέμπτη ημέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Τρυπητής από τους διασώστες της πυροσβεστικής προς αναζήτηση του 64χρονου Πολωνού που αγνοείται από τις 9 Απριλίου.

Έξι άτομα συνολικά από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού, “χτενίζουν” και σήμερα την περιοχή ελπίζοντας να εντοπίσουν τον Αndrzej Weber. Δυστυχώς, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του ίδιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ευαισθητοποιημένη από την περίπτωση εξαφάνισης του Πολωνού και την αγωνία των δικών του ανθρώπων, συστάθηκε μια εθελοντική ομάδα από έναν οδηγό βουνού και μια εθελόντρια που αποφάσισαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια ερευνών για τον εντοπισμό του 64χρονου. Σε αυτή την προσπάθεια συμμετείχε και το Flashnews.gr.

Η ομάδα διέσχισε το φαράγγι της Τρυπητής ( να τονίσουμε ότι όλη η περιοχή έχει ερευνηθεί ήδη από τους διασώστες) αλλά δυστυχώς μετά από 7 ώρες και καταλήγοντας στην έξοδο του φαραγγιού δεν βρέθηκε κάτι που να ρίξει φως στην υπόθεση.

Το μόνο που εντοπίστηκε είναι μια σβηστή εστία φωτιάς και υπολείμματα τροφής περίπου 7 χιλιόμετρα μέσα στο φαράγγι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook