Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη αλλά και με τους προϊσταμένους του βρίσκεται ένας καθηγητής του 2ου Γυμνασίου Καρπενησίου, που κατηγορείται ότι τραυμάτισε στο χέρι έναν από τους ανήλικους μαθητές οι οποίοι είχαν κάνει κατάληψη στο σχολικό συγκρότημα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία!

Ο εκπαιδευτικός φέρεται να έσφιξε το χέρι του παιδιού με την αλυσίδα που προσπάθησε να βάλει στην εξώπορτα και να ασφαλίσει με λουκέτο για να αποτρέψει την είσοδο καθηγητών και μαθητών που αντιδρούσαν στην κατάληψη. Ο ανήλικος μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά στον καρπό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου, ενώ την υπόθεση διερευνά μετά από καταγγελία του η Αστυνομία.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας κάλεσε για εξηγήσεις τον καθηγητή.

*** Μαντάρα τα έκαναν οι ελάχιστοι μαθητές και περισσότεροι εξωσχολικοί καταληψίες στο 5ο γυμνάσιο Λαμίας, ένα από τα πιο σύγχρονα της πόλης. Καθηγητές, γονείς και μαθητές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν παραδόθηκε το κτίριο, αφού οι καταληψίες είχαν ανοίξει τρύπες στις γυψοσανίδες των μεσοτοιχιών, είχαν σπάσει τα τζάμια από τις πόρτες των γραφείων των καθηγητών, έβαψαν τους τοίχους, ούρησαν (!) στις αίθουσες και λεηλάτησαν το κυλικείο από το οποίο έκλεψαν την ταμειακή μηχανή! Ακόμη, άρπαξαν μια κονσόλα ήχου και μικρόφωνα από την αίθουσα εκδηλώσεων, δυο τηλέφωνα και αρκετούς φακέλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook