Η δήλωση υποψηφιότητας της μεταφράστριας, ελεύθερης επαγγελματία και αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Σοφίας Κοτσιφάκη – Πεντάρη με τη Δημοτική Κίνηση “Χανιά – Κοιτάμε μπροστά” του Ευτύχη Δαμιανάκη

“Το ψηφοδέλτιο του Ευτύχη Δαμιανάκη καθρεπτίζει το σκεπτικό του

Τα Χανιά οφείλουν και πρέπει να γίνουν καλύτερα! Καλύτερα για τα παιδιά μας, για τους υπερήλικές μας, για τα άτομα με «αξιοθαύμαστες» ανάγκες,για τον τουρισμό μας, για τους εμπόρους μας, για τους καταστηματάρχες μας, για τους αθλητές μας, για τους καλλιτέχνες μας, για τα αδέσποτα μας, για όλους εμάς που απαρτίζουμε αυτήν την πανέμορφη πόλη.

Τον κύριο Ευτύχη Δαμιανάκη είχα την τιμή και την τύχη να τον γνωρίσω το 2002. Έκτοτε ήμουν δίπλα του σε κάθε του αγώνα ως προς την ενασχόληση με τα κοινά οπότε ως φυσική συνέχεια θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να λείπω και από αυτή του την προσπάθεια.

Άνθρωπος οξυδερκής, αυθεντικός με φυσικό ταλέντο στη διοίκηση. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ονόματα του ψηφοδελτίου του είναι μελετημένα και καθρεπτίζουν απολύτως το σκεπτικό και την ιδιοσυγκρασία του κυρίου Δαμιανάκη.

Ένας καλός ηγέτης αναζητά το σωστό και όχι το εύκολο. Έτσι και ο ίδιος έχει σχέδιο, όραμα και λύσεις για τα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ως πολίτες αυτής της πόλης.

Είναι χαρά και τιμή μου που στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Συμπορεύομαι, λοιπόν, με τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» και τον Ευτύχη Δαμιανάκη.

Σοφία Κοτσιφάκη – Πεντάρη
Μεταφράστρια
Ελεύθερη Επαγγελματίας
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook