Εκδήλωση για μια Ευρώπη των ίσων ευκαιριών πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χανίων απόψε στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης.

Η ανάκτηση της αξιοπρέπειας της χώρας, η εξάλειψη του λαϊκισμού και των άκρων καθώς και μεγαλύτερη μέριμνα στις ευπαθείς ομάδες είναι οι στόχοι που νοηματοδοτούν τη μάχη αυτή στις ευρωκάλπες υποστηριξαν οι ομιλητές της εκδήλωσης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Στέλιος Κυμπαρόπουλος.

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ,  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δήλωσε ότι καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη στην Ευρώπη για να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας, για τα εθνικά μας θέματα, για μια Ευρώπη ασφαλή, κατά του λαϊκισμού και των άκρων. Τόνισε επίσης ότι: “Το βουβό κύμα αγανάκτησης ανά την Ελλάδα θα εκφραστεί και στην ευρωκάλπη”

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος,  επεσήμανε ότι χρειάζεται μια περισσότερο κοινωνική Ευρώπη που θα τοποθετήσει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, και συμπλήρωσε ότι πρέπει να στραφούμε στις ευπαθείς ομάδες καθώς και στους νέους που έφυγαν από την Ελλάδα αλλά και τους νέους που έμειναν στην Ελλάδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρώην υπουργός, βουλευτής Α΄ Αθηνών και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι οι ευρωκλογές αυτές πρέπει να βγάλουν την Ευρώπη από τη βαθύτατη κρίση στην οποία έχει περιέλθει. Επίσης η κα Μπακογιάννη απαντώντας σε σχετική ερώτηση για πρόσφατη δήλωσή της ότι η ΝΔ δεν στηρίζει υποψηφίους δημάρχους, είπε ότι αυτό ισχύει περίπου για το 80% της χώρας, ωστοσο υπάρχουν μέρη στα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκφράσει την άποψή του και ένα από αυτά τα μέρη είναι και τα Χανιά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook