Με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Βροντάκη, πραγματοποίησε το ΚΙΝΑΛ πολιτική εκδήλωση στο ιστορικό καφέ Κήπος στα Χανιά.

Κάθε ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος στην Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στη στασιμότητα που εκπροσωπεί η ευρωπαϊκή δεξιά και κάθε ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στην ευρωπαϊκή αριστερά που το μόνο που δεν θέλουν είναι η ευρωπαική ενοποίηση, δήλωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, καλώντας τους πολίτες με την ψήφο τους να στηρίξουν τον χώρο της ευρωπακής σοσιαλδημοκρατίας.

Επίσης ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταφέρει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει αρνητικά το γεγονός ότι οι ευρωεκλογές ταυτίζονται χρονικά με τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται ο δημόσιος διάλογος για το μέλλον της χώρας στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Βροντάκης με καταγωγή από το Ρέθυμνο, έκανε λόγο για μήνυμα επανεκκίνησης του δημοκρατικού χώρου τονίζοντας ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί μια γέφυρα με την κοινωνία και όχι με τους καιροσκόπους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook