Μαρία Καλορμάκη – Πατρελάκη: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη για ένα Δήμο που θα φροντίζει κάθε γειτονιά 

Την απόφασή της να συμμετέχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά”, γνωστοποίησε με δήλωσή της η Μαρα Καλορμάκη, εξηγώντας τους λογους που επέλεξε να συμπορευτειί με αυτή τη δημοτική κίνηση.

Θέλω ο τόπος μου να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Θέλω αυτή η διαδικασία προς τα εμπρός να είναι διαρκής, με σχέδιο, όχι αποσπασματικά. Θέλω να βλέπω κάθε γειτονιά, αλλά και κάθε οικισμό εκτός της πόλης να δέχονται, έγκαιρα και αποτελεσματικά, την αναγκαία φροντίδα. Θέλω ένα Δήμο Χανίων εξωστρεφή και λειτουργικό, που σχεδιάζει, υλοποιεί, συνεργάζεται, συγκρούεται όταν οι συνθήκες το απαιτούν, πάντα προς όφελος των πολιτών και των αναγκών τους. Δεν είμαι η μόνη με αυτά τα θέλω, που αποτελούν αυτονόητα για μια σύγχρονη κοινωνία. 

Η Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη, έχει, κατά την κρίση μου, εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που με κάνουν να νιώθω αισιόδοξη για την επόμενη μέρα στον Δήμο Χανίων. 

Πρόκειται για μία Δημοτική Κίνηση με έναν εξαιρετικά έμπειρο επικεφαλής, με γνώσεις, ο οποίος έχει τη δυνατότητα και να συνθέτει, αλλά και να πείθει, και με συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ένα σημαντικό «αποτύπωμα» στο κοινωνικό, αθλητικό, πολιτιστικό, επαγγελματικό γίγνεσθαι του τόπου μας και ευρύτερα.

Η πρόταση να συμπορευτώ μαζί τους είναι τιμητική και την αποδέχθηκα με χαρά. Συμπορεύομαι με τον Ευτύχη Δαμιανάκη και τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και συλλογικής δουλειάς προκειμένου να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο. Προχωράμε όλοι μαζί, με το βλέμμα μπροστά.

Μαρία Καλορμάκη – Πατρελάκη
Εποχιακή Υπάλληλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook