Απο σήμερα μέχρι και την Δευτέρα

Σάββατο 20 Απριλίου :
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Πλατανιά διοργανώνει Εκδήλωση Παρουσίασης του Ψηφοδελτίου της για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στον  Ταυρωνίτη, στο Εμπορικό Κέντρο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 7:00μμ. Ομιλητές της εκδήλωσης οι : Βασιλειάδης Σάββας, Μέλος της ΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και Ανθούσης Δημήτρης, Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 21 Απριλίου : 
Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Καντάνου – Σελίνου, σε χωριά και περιοχές του δήμου. Επικεφαλής οι Μανώλης Συντυχάκης, Βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και Γιώργος Γεωργιλάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου.

Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Αποκορώνου, στις Βρύσες. Επικεφαλής ο Νικήτας Μελισσάκης, , υποψήφιος Δήμαρχος Αποκόρωνα.

Δευτέρα 22 Απριλίου :
Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ο Άγιος Γεώργιος». Επικεφαλής ο Βασιλειάδης Σάββας, Μέλος της ΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο νομό Χανίων με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook