Απο σήμερα μέχρι και την Δευτέρα

Σάββατο 20 Απριλίου :
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Πλατανιά διοργανώνει Εκδήλωση Παρουσίασης του Ψηφοδελτίου της για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στον  Ταυρωνίτη, στο Εμπορικό Κέντρο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 7:00μμ. Ομιλητές της εκδήλωσης οι : Βασιλειάδης Σάββας, Μέλος της ΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και Ανθούσης Δημήτρης, Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 21 Απριλίου : 
Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Καντάνου – Σελίνου, σε χωριά και περιοχές του δήμου. Επικεφαλής οι Μανώλης Συντυχάκης, Βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και Γιώργος Γεωργιλάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου.

Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Αποκορώνου, στις Βρύσες. Επικεφαλής ο Νικήτας Μελισσάκης, , υποψήφιος Δήμαρχος Αποκόρωνα.

Δευτέρα 22 Απριλίου :
Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ο Άγιος Γεώργιος». Επικεφαλής ο Βασιλειάδης Σάββας, Μέλος της ΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο νομό Χανίων με την «Λαϊκή Συσπείρωση».