“Αν αυτό το πράγμα το έχεις λύσει στο μυαλό σου, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα”.

Στον καναπέ του Dot κάθισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κώστας Μπακογιάννης. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έκαναν… άλλες ερωτήσεις και οι απαντήσεις που πήραν ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες. Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για τη Σία Κοσιώνη, την καθημερινότητά τους με το μωρό και τη σχέση του με τα υπόλοιπα παιδιά του;

«Η Σία είναι δυναμική γυναίκα, είναι μια γυναίκα με άποψη. Βεβαίως, με τη Σία κάνουμε διαφορετικές δουλειές που μπορεί να μας φέρουν απέναντι, άρα προσπαθούμε να αφήνουμε όλα αυτά τα επαγγελματικά στην πόρτα του σπιτιού μας. Γίνεται σε μεγάλο βαθμό, δόξα τω Θεώ έχουμε ζωές και απολαμβάνουμε πολύ ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλάμε για πολιτική ή δημοσιογραφία. 

Έχουμε σειρές αγαπημένες, μας αρέσει να πηγαίνουμε έξω να τρώμε, γενικώς μας αρέσει να περνάμε όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο τα δυο μας μαζί. 

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου. Αν αυτό το πράγμα το έχεις λύσει στο μυαλό σου, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Περνάμε πάρα πολύ χρόνο όλοι μαζί, είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, τα παιδιά μου έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους

Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ ξυπνάει για το μωρό η Σία. Το πιο επικίνδυνο σημείο του πλανήτη δεν είναι η συνοριακή γραμμή μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, είναι το σημείο ανάμεσα σε μία μάνα και το μωρό της που κλαίει. Μέχρι εσύ να ανοίξεις το ένα μάτι και να καταλάβεις τι γίνεται, έχει ήδη πεταχτεί μέχρι την πόρτα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook