Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το My style rocks, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν έγκυος και ο σύζυγός της την κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά του

Η Βικτώρια Καρύδα λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγού της Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στη Βούλα έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή την φορά, η Βικτώρα Καρύδα, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το My style rocks, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν έγκυος και ο σύζυγός της την κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά του.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Η Βικτώρια Καρύδα είχε μιλήσει, πριν λίγες ημέρες, στο Πρώτο Θέμα για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του συζύγου της.

«Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί. Όταν έφυγε ο Γιάννης από την ζωή έλεγα μέσα μου “Αν ήμασταν μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά’’».

«Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook