Συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα

Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και τις ώρες 11:00-14:00 στη δημοτική πλατεία της αγοράς των Χανίων, η ομάδα “Βοήθα με να μπορώ” σε συνεργασία με τον “Φιλοζωικό σύλλογο Χανίων”, στηρίζουν τους συνανθρώπους μας και τα αδέσποτα της πόλης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας περιμένουμε όλους να δείξουμε έμπρακτα το νόημα των εορτών του Πάσχα που δεν είναι άλλο από το αίσθημα της αλληλεγγύης της προσφοράς του εθελοντισμού και της αγάπης για κάθε πλάσμα που μας χρειάζεται και έχει ανάγκη την στήριξη και την βοήθεια μας !

Στηρίζουμε όχι μόνο τον συνάνθρωπο μας που μας έχει ανάγκη, αλλά στηρίζουμε και βοηθάμε τα αδέσποτάκια της πόλης μας και τους ανθρώπους που παλεύουν γι αυτά .

  • 1. Συγκεντρώνουμε είδη βασικής ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, χυμούς, κ.α.)
  • 2. Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν , χαρτί κουζίνας , αφρόλουτρα , διάφορα απορρυπαντικά , σκόνες πλυντηρίου – χεριού κ.α)
  • 3. Τροφές και φάρμακα για τα αδεσποτάκια μας (Υποσέντονα, Γάζες ,Ανθρώπινα φάρμακα(όπως zithromax, flagyl σιρόπι, zilapour χάπια, tomprex οφθαλμική αλοιφή) Κτηνιατρικά φάρμακα, χάπια και αμπούλες για αποπαρασίτωση Αντιπαρασιτικά κολάρα ,Ατροπίνες”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook