Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ολοκλήρωσε την Κυριακή (21/04) τη μίνι-προετοιμασία του για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (22/04, 15:00), το οποίο κρίνει πολλά στη "μάχη" της δεκάδας. 

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη "ψάχνει" τη νίκη για να πάει χωρίς βαθμολογικό άγχος την τελευταία αγωνιστική στην Καλαμαριά, για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Μακεδόνας προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς και θα γνωστοποιήσει στους ποδοσφαιριστές τη 18άδα, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο γήπεδο Περιβολίων. Εκτός "μάχης" είναι ο τραυματίας Κουσκουνάς και ο προερχόμενος από τραυματισμό Αποστολόπουλος.

Η ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση της Κυριακής (21/04) έχει ως εξής:

Την Κυριακή (21/04) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας (22/04, 15:00). 

Με τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου των Χανίων, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, η ομάδα μας θέλει να φτάσει στη νίκη για να "κλειδώσει" μαθηματικά την παρουσία της τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League 2. 

Η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα περιλάμβανε ενεργοποίηση με τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις. 

Η 18άδα του αγώνα θα γίνει γνωστή στους ποδοσφαιριστές λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, στο γήπεδο Περιβολίων.