Παρά την πικρία της ήττας από τον Απόλλωνα Λάρισας ο Γιάννης Τάτσης εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ομάδα του. 

Οπως χαρακτηριστικά είπε: «Σίγουρα, η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώσω γι’ αυτή την ομάδα, έτσι όπως ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίζαμε για την ισοπαλία, παίζαμε για τη νίκη... Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι υπήρχε άγχος και από τις δύο πλευρές, κάτι το οποίο η ομάδα του Απόλλωνα το εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα για το οποίο μπορώ να πω ότι δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε στο δεύτερο, κάτι που πετύχαμε. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Απόλλων το πρώτο, εμείς είχαμε το δεύτερο. Μείναμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, θεωρώ ότι η απόκρουση του Μαντζάρη είναι αυτή που κράτησε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι, μία εκπληκτική απόκρουση και του δίνουμε συγχαρητήρια σαν αντίπαλοι. Σίγουρα, η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώσω γι’ αυτή την ομάδα, έτσι όπως ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Για το αν πιστεύει ότι ήταν παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος: «Είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες, δεν θέλω να αδικήσω άλλες, πρέπει να ανοίξουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο για να πούμε ποια είναι καλή και ποια κακή ομάδα. Νομίζω ότι είναι δυο ομάδες που έχουν το ρεαλισμό στις τάξεις τους».