Πόσο εύκολο είναι να κάνεις κάτι μυστικά όταν έχεις ΜΕΛΙSSES να στριφογυρίζουν γύρω σου; Και όμως! Έγινε και αυτό αφού πίσω από ακόμα ένα επιτυχημένο Love Secret Show κρύβονταν οι άνθρωποι του Love Radio Κρήτης 102,8. 

Πρόκειται για το 3rd Love Secret Show που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 17 Απριλίου στην αίθουσα «Φουγάρο» του κτιριακού συγκρoτήματος «Αθηνά» με ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα, τις MEΛΙSSES. 

Οι καλεσμένοι του Love Radio Κρήτης 102,8, oι οποίοι είχαν στα χέρια τους το πολυπόθητο μαγικό εισιτήριο προσήλθαν με το χαμόγελο στα χείλη, τα φλας άστραψαν και η μαγική βραδιά ξεκίνησε... 
 
Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Τίνα Μυλωνάκη και Χάρης Γαρεφαλάκης καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους στο 3rd Love Secret Show και κάλεσαν στην σκηνή τις ΜΕΛΙSSES. H ανατροπή ήρθε, όταν επί σκηνής, αντί για το πολυαγαπημένο συγκρότημα, ανέβηκαν όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Love Radio Κρήτης 102,8 και με χαρακτηριστική... άνεση ερμήνευσαν τη μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Έλεγες». 

Αλλά επειδή δεν... γεννηθήκαμε όλοι τραγουδιστές, τα μέλη του συγκροτήματος φρόντισαν να διακόψουν την... «εκτέλεση» του τραγουδιού τους από τους παραγωγούς, παροτρύνοντάς τους να μείνουν πιστοί στην αγάπη που έχουν για το ραδιόφωνο και να μην αναζητήσουν την τύχη τους στο τραγούδι!  
 
Ακολούθησε ένα πραγματικά μαγικό πάρτι με το αγαπημένο συγκρότημα να ερμηνεύει ερωτικές μπαλάντες, λίγο πριν ξεσηκώσει το κοινό  με dance διάθεση αλλά και με τις δικές τους γνωστές επιτυχίες. 

Highlight της βραδιάς η παρουσία του Κρητικού καλλιτέχνη Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη, ο οποίος ερμήνευσε το τραγόυδι του «Να σταθώ στα πόδια μου», ενώ μαζί με τις ΜΕΛΙSSES, τραγούδησαν το «Ήτανε μια φορά» του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη. 
 
Το φινάλε της βραδιάς φυσικά ήταν εξίσου φαντασμαγορικό, με το αγαπημένο συγκρότημα να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι», πλαισιωμένο από χορεύτριες από την σχολή χορού Danziamo και μοντέλα με μαγιό Yamamay, από το Cristi Academy.  
 
Αξίζουν να σημειωθούν και οι επαγγελματίες κάθε χώρου που συνέβαλαν στη βραδιά. Η εταιρία Angel Plans είχε αναλάβει τον στολισμό του χώρου, η εταιρία Art Fireworks επιμελήθηκε τα ειδικά εφέ, και η εταιρία Backstage Live την οπτικοακουστική κάλυψη.

Και επειδή όλες οι όμορφες βραδιές, γεμάτες μουσική και χορό πρέπει να κλείνουν γλυκά, οι καλεσμένοι, φεύγοντας πήραν και δώρο μέλι από τη μελισσοκομική μονάδα Κρήτης, Meligyris. Γιατί όταν είσαι όλο το βράδυ στις ΜΕΛΙSSES, λίγο μέλι πρέπει να το απολαύσεις... 

Μετά το τέλος του 3ου Love Secret Show, ο Dj Toli Miller, ανέλαβε να «ντύσει» μουσικά την εκδήλωση.  
 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερως τους χορηγούς της βραδιάς και όσους συνεργάστηκαν για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» σε όλους τους καλεσμένους μας, οι οποίοι για ακόμα μια φορά αγκάλιασαν ένα τέτοιο ξεχωριστό event του Love Radio Κρήτης 102,8.