Στην πίστα καρτ kartmania στα Βραχναίικα Πατρών πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας καρτ για το 2019 IAME SERIES GREECE

Την Κυριακή 21 Απριλίου. Συναρπαστικές Μάχες δόθηκαν ρόδα με ρόδα από μικρούς και μεγάλους και στις 4 κατηγορίες! Οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες και ο αγώνας κύλισε ομαλά!

O Φίλιππος Καλέσης (472, PRT Motorsport, Tony Kart) πέτυχε το απόλυτο στον δεύτερο γύρο της σεζόν, επιβλήθηκε άνετα και στον Τελικό της X30 Super.

Ακολούθησε ο Χρήστος Σαγανάς (431, Galaxy Motorsport, Parolin) με τον Αλέξανδρο Ντάρσυ (433, Athens Kart Shop, Exprit) να συμπληρώνει το βάθρο.

Στην X30 Senior οι ανατροπές συνεχίστηκαν και στον Τελικό! Εκεί εγκατέλειψε ενώ ήταν στην πρωτοπορία ο Κωνσταντίνος Κομνηνός (240, K.R., Tony Kart). Αυτός που πανηγύρισε ήταν ο Xavier Handsaeme (202, K.R., Tony Kart), με δεύτερο τον Γιάννη Καρδαμάκη (277, Speed Force, Exprit) και τρίτο τον Γιώργο Βασιλείου (CRG Maxter Hellas, CRG).

Στην Κλάση Master επικράτησε ξανά ο Φώτης Δουβρής (333, GRT, Birel).

Μετά τους Προκριματικούς, ο Στυλιανός Πετρίσης(125, Galaxy Motorsports, Parolin), κατέκτησε τη νίκη και στον Τελικό της X30 Junior.

Ο Γιάννης-Θεολόγος Ντάφος (134, Praga Zahos Karting, Praga) και ο Αντρέας Σπανός (#135, Praga Zahos Karting, Praga) συμπλήρωσαν το βάθρο

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή στον Τελικό της X30 Mini, με τον Γιώργο Ντεντόπουλο (29, Athens Kart Shop, Tecno) και τον αδερφό του Βαγγέλη Ντεντόπουλο (16, Athens Kart Shop, Tecno) να κάνουν το 1-2!

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Χρήστος Καραβαγγέλης (60, Athens Kart Shop, Tecno) που παράλληλα ήταν ταχύτερος στην Κλάση Mini B.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (ΑΟΠ) Αποτελέσματα: iameseriesgreece (facebook)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook