Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 774 δενδρύλλια κάνναβης αποτελούσαν την φυτεία που εντοπίσθηκε σε δασώδη περιοχή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προ λίγων ημερών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμφιθέας, του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας.

Η φυτεία ήταν πολύ καλά \”κρυμμένη\” μέσα στο δάσος, ενώ οι καλλιεργητές πολύ καλά οργανωμένοι και μάλιστα δύο απο αυτούς είναι….Κρητικοί !!!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του LamiaReport, υπήρχαν όλα τα απαραίτητα εργαλεία, αυτόματο πότισμα, σκηνές κλπ…

Χρειάστηκε να επιστρατευθεί JCB και φορτηγό για να εκριζωθούν και να μεταφερθούν τα δενδρύλλια, που ήταν ύψους από ένα έως τρία μέτρα το καθένα..

Οι άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας είχαν εντοπίσει από καιρό τη χασισοφυτεία και την είχαν θέση υπό διακριτική παρακολούθηση.

Έτσι κατάφεραν να φτάσουν και στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 37, 39 και 42 ετών αντίστοιχα… Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο ένας από τους συλληφθέντες είναι από την περιοχή και οι άλλοι δύο από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο και τις περιοχές Μυλοποτάμου και Ζωνιανών…

Αυτό κάνει τους αστυνομικούς, που διενεργούν την προανάκριση, να πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με επαγγελματίες του είδους και ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Πριν από λίγο καιρό είχε εντοπισθεί πάλι στην Εύβοια, επίσης μεγάλη χασισοφυτεία, με 732 δενδρύλλια αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους.

 

(lamiareport.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook