Την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου της εισόδου στη Super League 2 εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. 

Ο Μακεδόνας προπονητής στάθηκε στο πόσο δύσκολη ήταν η προσπάθεια της ομάδας από τη μέρα που την ανέλαβε, ως τελευταία με 6 βαθμούς, μέχρι και το τέλος του αγώνα με τη Δόξα όπου εξασφάλισε μία θέση στη δεκάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Επετεύχθη ο στόχος, έστω και με αυτό το αποτέλεσμα που αλλιώς το φανταζόμασταν. Με τεράστια προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Με καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο παίξαμε λίγο ανορθόδοξα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Με πολλές φάσεις και προϋποθέσεις, τα σουτ του Σάλιακα, οι φάσεις που μπήκαμε περιοχή αλλά δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε εμείς το σκορ… Σε μία αντεπίθεση ήρθε ένα γκολ, που το είχαμε συζητήσει, τι ακριβώς κάνει η Δόξα Δράμας στη μετάβαση. Δεν το αποφύγαμε και από εκεί και μετά αγχωθήκαμε. Πήγαμε σε αλλαγή σχηματισμού στο δεύτερο ημίχρονο για να πάμε να βάλουμε και δεύτερο παίκτη στις πλευρές, εκεί που έπρεπε να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Χάσαμε στην έδρα μας, ένα αποτέλεσμα που θέλαμε για τον κόσμο να είναι αλλιώς. Το σημαντικό είναι όμως ότι επετεύχθη η είσοδος στη δεκάδα, “κλείδωσε”. Επειδή γνωρίζω ακριβώς καλά τι περάσαμε από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά, όλοι εμείς και πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πετύχαμε, μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στους παίκτες. Μία ομάδα που είχε 6 πόντους κατόρθωσε μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος να “κλειδώσει” την κατηγορία. Πολύ ήρεμα μπορούμε να πάμε τώρα στην επόμενη μέρα. Από εδώ και πέρα έχουμε όλοι την εμπειρία για να φτιάξουμε πράγματα και στην οργάνωση της ομάδας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook