Σε φάση προετοιμασιών για το γάμο της βρίσκει το Πάσχα, την Τζένη Μπαλατσινού.

Καθώς Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζονται να παντρευτούν τον προσεχή Ιούνιο (όπως είχε αποκαλύψει ο μέλλων γαμπρός), σύμφωνα με πληροφορίες στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Και όταν αναφερόμαστε σε προετοιμασίες γάμου μια από τις σημαντικότερες είναι το νυφικό. Η Τζένη Μπαλατσινού η οποία έκανε την απόλυτη έκπληξη με το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, δεν γνωρίζουμε αν το έχει βρει ακόμη, αλλά από ό,τι μαθαίνουμε έχει ξεκινήσει τις πρόβες.

Σύμφωνα με την Espresso, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας βρέθηκε στο ατελιέ των Deux Homme Δημήτρη Αλεξάκη και Γρηγόρη Τριανταφύλλου, οι οποίοι είναι και επιστήθιοι φίλοι της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την Τζένη Μπαλατσινού συνόδευε μια μελαχρινή φίλη της και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη όπως κάθε μέλλουσα νύφη.

Πριν λίγες ημέρες, όταν η Τζένη Μπαλατσινού ερωτήθηκε για το αν έχει αποφασίσει πώς θα είναι νύφη, είχε απαντήσει: «Δεν έχω ιδέα, θα βρω χρόνο το επόμενο διάστημα να ασχοληθώ. Όλα θα γίνουν αυθόρμητα και αβίαστα».

iefimerida.gr