Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου παρέλαβε το πρώτο από τα δύο νέα απορριμματοφόρα που θα ανανεώσουν το στόλο αποκομιδής απορριμμάτων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων η Δημοτική Αρχή μετά από 4 1/2 χρόνια δράσης και προγραμματισμού παρουσιάζει στους δημότες τα αποτελέσματα των προσπαθειών της.

Έχουμε ήδη παραλάβει ένα απορριμματοφόρο ανακύκλωσης από τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. Η ανακύκλωση στο Δήμο μας προχωράει με εξαιρετικούς ρυθμούς τόσο στο χαρτί όσο και στο γυαλί.

Τη Δευτέρα 22.04 παραλάβαμε το νέο απορριμματοφόρο για σύμμεικτα απορρίμματα ενώ αναμένουμε και το δεύτερο καινούριο απορριμματοφόρο του στόλου του Δήμου μας σε λίγες ημέρες.

Να σημειώσουμε ότι και τα δύο απορριμματοφόρα αγοράστηκαν με δαπάνη του Δήμου μας και το ύψος της αγοράς τους ανέρχεται στο ποσό των 280.000,00€.

Κλείσαμε οριστικά τον ΧΥΤΑ στους Αγίους Θεοδώρους και προχωράμε στη μελέτη αποκατάστασης του χώρου.

Παράλληλα προχωρήσαμε μέσω ΕΣΠΑ στην αγορά οχημάτων για τη μεταφορά των σκουπιδιών στο Ακρωτήρι Χανίων, κόστους 500.000,00€ και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους στην αποκομιδή των σκουπιδιών.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook