Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Αριστείδης Μανουράς με μια αιχμηρή τοποθέτηση του ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τις εκλογές του Μαΐου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του

«Στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μου, την αξιοπρέπεια, τη συνεργασία και τη φιλία. Κάθε μου κίνηση, στα χρόνια που βάδισα τον δρόμο της αυτοδιοίκησης, είχε ένα στόχο: Την ανάπτυξη του τόπου μας, του δήμου ΜινώαΠεδιάδας, την επίλυση προβλημάτων και τον χειρισμό, για το συμφέρον των δημοτών, των προκλήσεων που έρχονται με την κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλι.

Το όραμα μου και τα σχέδια μου για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας τα μοιράστηκα με φίλους –συνοδοιπόρους, οι οποίοι δέχτηκαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των Ενεργών Δημοτών για να προσφέρουν στον τόπο τους.

Δυστυχώς, κάποιος που θεωρούσα και φίλο μου και ήταν και από τους πρωτεργάτες της αυτοδιοικητικής μας κίνησης είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά εγκατέλειψε την προσπάθεια μας δημιουργώντας, παράλληλα πρόβλημα αξιοπιστίας της δημοτικής μας κίνησης.Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και τον λόγο μου και τους δεσμούς που δημιουργούν οι φιλίες ανάμεσα σε ανθρώπους δηλώνω ότι αποχωρώ από την διεκδίκηση του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook