Οι πλούσιοι μπορούν να αγοράσουν οτιδήποτε θέλουν, αλλά τότε γιατί δεν σκορπούν τους λογαριασμούς τους δεξιά κι αριστερά κάνοντας με ευκολία το κέφι τους, ενώ οι φτωχότεροι άνθρωποι παίρνουν δάνεια για να αγοράσουν το οτιδήποτε σε αντίθεση με τους πλούσιους;

Κι όμως, οι αγορές που οι πλούσιοι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν μπορεί να σας σοκάρουν!

Μία φήμη λέει ότι ο Hassanal Bolkiah, Σουλτάνος ​​του Brunei, ξοδεύει 19.000 δολάρια για κάθε κούρεμά του. Ακόμα κι αν αυτό είναι αλήθεια, οι περισσότεροι πλούσιοι άνθρωποι δεν μοιράζονται αυτή την προσέγγιση στο καλλωπισμό τους.

Μόνο το 8% των πλουσίων έχει περισσότερες από μία τραπεζικές κάρτες. Ταυτόχρονα, το 77% των χαμηλών εισοδημάτων διαθέτουν πολλές πιστωτικές κάρτες στα πορτοφόλια τους.

Παρά τους δημοφιλείς μύθους, οι πλούσιοι άνθρωποι δεν τρώνε αστακούς και άλλα ακριβά εδέσματα. Ωστόσο, προσπαθούν να αποφύγουν το πρόχειρο φαγητό.

Αν και σχεδόν κάθε εκατομμυριούχος μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα ευρύχωρο σπίτι σε μια μοντέρνα γειτονιά, εξακολουθούν πάντα να ψάχνουν για καλύτερες προσφορές!

Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι προσπαθούν να παραμείνουν λογικοί και να μην καλομαθαίνουν τα παιδιά τους. Επιλέγουν παιχνίδια υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας καθώς και οτιδήποτε είναι απλό.

Οι περισσότεροι που προσφέρουν μαθήματα ζωής και αυτοβελτίωσης, που διαθέτουν ή προβάλλουν τυχερά παιχνίδια, απευθύνονται σε άτομα με χαμηλό εισόδημα, καθώς γνωρίζουν ότι διαθέτουν μία κάποια εσωτερική πίστη στα θαύματα, οπότε κάποιο από αυτά θα μπορούσε να τους συμβεί και να αλλάξει τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Δεδομένου ότι η λογική σκέψη και το αναλυτικό μυαλό είναι μερικές από τις πιο σημαντικές ιδιότητες για την επίτευξη επιτυχίας και πλουτισμού, δεν είναι περίεργο που οι εκατομμυριούχοι δεν επισκέπτονται ψυχολόγους, χαρτομάντεις, αστρολόγους και γενικότερα εκείνους που λένε ή προβλέπουν την τύχη.

Οι νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση, στα ρούχα, την τεχνολογία κλπ, αλλάζουν τακτικά στα καταστήματα. Πολλοί άνθρωποι σπεύδουν σε αυτές τις αλλαγές για να είναι μοντέρνοι ή να ακολουθήσουν την τάση. Είναι ενδιαφέρον ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους πελάτες δεν είναι πλούσιοι αλλά διαθέτουν ένα μέσο εισόδημα.

Προφανώς, οι πλούσιοι και ισχυροί μπορούν να αγοράσουν τα πανάκριβα ρούχα που δημιουργούνται από οποιονδήποτε σχεδιαστή μόδας, αλλά δεν το κάνουν.

Οι πιο πλούσιοι γνωρίζουν ότι πολλά από τα «πάρα πολλά» δεν θα σας κάνουν οικονομικά επιτυχημένους, επίσης, ότι το οποιοδήποτε ιδιαίτερο «φροντιστήριο» δεν θα σας μετατρέψει σε επιδέξιους επιχειρηματίες.

Όλοι οι πλούσιοι συνειδητοποιούν ότι το φθηνότερο στοιχείο δεν είναι πάντα το πιο κερδοφόρο. Όταν αγοράζετε κάτι, πρέπει να εξετάσετε πώς να συγκρίνεται την τιμή του σήμερα με την αξία που μπορεί να αποκτήσει ή να χάσει με την πάροδο του χρόνου.

Είναι ενδιαφέρον, ακόμα, ότι οι εκατομμυριούχοι δεν τρελαίνονται με τα gadgets. Μπορούν, για παράδειγμα, να χρησιμοποιούν παλιά μοντέλα κινητών και φορητών υπολογιστών εφόσον λειτουργούν καλά.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook