Δήλωση της Χρύσας Χαριτάκη Μακράκη για την συστράτευσή της με τον συνδυασμό “Κρήτη, Η Ζωή Μας” του Σταύρου Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης.

Για την απόφασή της να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΕ Χανίων, στο “πλευρό” του Σταύρου Αρναουτάκη, αναφέρθηκε σε δήλωσή της η Χρύσα Χαριτάκη Μακράκη.

Όπως σημειώνει:

Η προσωπική μου πορεία στη ζωή, στην αυτοδιοίκηση και την πολιτική  είναι ένας συνεχής αγώνας. Αντλώ δύναμη  από την οικογένεια μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν διαχρονικά, με απόλυτο  σεβασμό σε όλους που με την ψήφο τους  με εξέλεξαν  τόσο στο Δήμο Χανίων για  5 συνεχής τετραετίες, στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  όσο και στους  συλλόγους που υπηρετώ εδώ και χρόνια με συνέπεια, ευθύνη, τιμιότητα και  διαφάνεια .

 Έχω το θάρρος , να δίνω το παρών στα δύσκολα γιατί δεν φοβάμαι να υπερασπιστώ αρχές, αξίες, και ιδέες, να τολμώ και να παλεύω με υπομονή και  επίμονη για τους στόχους που θέτω προς όφελος πάντα του δημόσιου και κοινωνικού συμφέροντος.

Με  αγάπη  για τα Χανιά μας  και την για Κρήτη ,με  έντονη την επιθυμία μου για προσφορά  για ένα καλύτερο αύριο με επίκεντρο τον Άνθρωπο,  αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτακη  να κατέλθω στον στίβο των Αυτοδιοικητικών εκλογών,  στις επερχόμενες εκλογές του Μάιου 2019, στην περιφερειακή ενότητα Χανίων, με διάθεση να  εργαστώ ασταμάτητα και ακούραστα …στην ΠΡΩΤΗ Γραμμή σαν στρατιώτης και να προσφέρω τα μέγιστα, που θα κάνουν  την  ομάδα «ΚΡΗΤΗ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ» ακόμα πιο ισχυρή και αποτελεσματική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook