Το 11χρονο -σήμερα- κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο που διαπίστωσε ότι είχε υποστεί τόσο συχνούς βιασμούς, που πλέον παρουσιάζει την σεξουαλική εικόνα ενήλικης γυναίκας.

Καταπέλτης ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου για 33χρονο ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος ότι βίαζε συστηματικά την ίδια του την κορούλα επί τρία ολόκληρα χρόνια, από τότε που ήταν μόλις 5 χρόνων! Ένορκοι και δικαστές τον έκριναν ομόφωνα ένοχο και τον έστειλαν στη φυλακή με βαρύτατες ποινές.

Ο πα-τέρας από τις Γούβες Ηρακλείου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 58 ετών, καθώς του επιβλήθηκε κάθειρξη 18 ετών για βιασμό, 20 ετών για αποπλάνηση και 20 ετών για ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αλλά κατά συγχώνευση η ποινή ήταν 39 έτη! Στην έφεσή του δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ο 33χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν πείραξε το αγγελούδι και ότι τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του μαζί με τη μητέρα της για οικονομικούς λόγους. 

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της δίκης το 11χρονο -σήμερα- κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο που διαπίστωσε ότι είχε υποστεί τόσο συχνούς βιασμούς, που πλέον παρουσιάζει την σεξουαλική εικόνα ενήλικης γυναίκας! Η κακοποίηση είχε γίνει από το 2013 ως το 2016, αλλά η μικρούλα την αποκάλυψε στη μητέρα του όταν το ζευγάρι χώρισε, αφού ο 33χρονος φέρεται να την εκφόβιζε για να μη μιλήσει!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook