Γράφει Ο Παραπολιτικός

Μπορεί οι περισσότεροι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές να έχουν μία κομματική καταγωγή, αυτό όμως δεν πρέπει να χαρακτηρίζει την προεκλογική αλλά ούτε και την μετεκλογική τους πορεία και πρέπει να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στα πλαίσια που τους δίνει η διοίκηση ενός Δήμου.

Αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται ότι έχει και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Δημήτρης Ανθούσης, ο οποίος στην εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού του το περασμένο Σάββατο, έδειξε ότι η κομματική του ταυτότητα, δεν επηρεάζει τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά του, τα οποία συνεχώς ενισχύει.

Αυτό φάνηκε και από τα 70 πρόσωπα που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του, που όπως μαθαίνουμε, κοντεύουν να αγγίξουν τριψήφιο νούμερο, από τα οποία οι μισοί είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι, ενώ σχεδόν το ένα τρίτο είναι πρόσωπα από διάφορους πολιτικούς χώρους.

Βέβαια και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, έδειξε ότι ο Δημήτρης Ανθούσης έχει ξεπεράσει στα στενά κομματικά όρια και έχει αρχίσει να έχει αποδοχή και από κόσμο που δεν κοιτάει τους υποψηφίους Δημάρχους με βάση αυτό που γράφει η κομματική τους ταυτότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook