Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Δημάρχου Χανίων και υποψηφίων του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” σε Ιδρύματα των Χανίων και στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων – Ανταλλαγή ευχών, “ζεστό” κλίμα και ευχαριστίες 

Ιδρύματα των Χανίων και πιο συγκεκριμένα το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας-Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΑΜΕΑ), το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “ο Άγιος Νεκτάριος” και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Ανάπηρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ Χανίων) επισκέφτηκαν χτες Μεγάλη Τετάρτη (24/4) και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (25/4) ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Χανίων Κυριάκο Καζάκο, τον πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΠ Μανούσο Φοβάκη, τον Αντιδήμαρχο Χανίων Γιάννη Μαράκη και υποψηφίους του συνδυασμού “Δήμος Ενεργών Πολιτών”.

Κατά την επίσκεψή τους αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τους φιλοξενουμένους των Ιδρυμάτων για Καλό Πάσχα και συνομίλησαν με τους εργαζομένους και τις διοικήσεις τους.

Επίσης, την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “ο Άγιος Γεώργιος” . Εκεί τον υποδέχτηκε ο Υποδιοικητής  κ. Γεώργιος Ζουρίδης μαζί με στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, αλλά και τον Πρόεδρο των Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων και υποψήφιο με τον συνδυασμό του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” κ. Βαρδή Γεωργακάκη. Ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφτηκε την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού “Δήμος Ενεργών Πολιτών” και μοίρασαν στα παιδιά και στο προσωπικό Πασχαλινές λαμπάδες και κάρτες με ευχές. 

Το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εξέφρασε αίτημα στον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα για τη δημιουργία ενός παιδικού σταθμού εντός του χώρου του Νοσοκομείου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο για τις σημαντικές μειώσεις που έγιναν στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΧ, κάτι που έγινε επί θητείας της νυν δημοτικής αρχής, σε όλες τις κοινωνικές δομές που εδράζουν στα όρια του Δήμου Χανίων. 

Υπενθυμίζεται το υπόλοιπο πρόγραμμα του Δημάρχου Χανίων για Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο:

Μεγάλη Παρασκευή (26/4) 
16,30: Γηροκομείο Χανίων 
Επιτάφιος Θρήνος: Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα μεταβεί σε Ενορίες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και θα καταλήξει στην Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου. 
Μεγάλο Σάββατο (27/4) 
10:30: Λαϊκή Αγορά (οδός Μίνωος) 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook