Αρωγός και συμπαραστάτης στους οικονομικά δοκιμαζομένους, οι οποίοι καθημερινά αγωνίζονται να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των χαλεπών καιρών, στάθηκε για μία ακόμη φορά η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Περίπου 1300 δέματα αγάπης που περιείχαν τρόφιμα όπως κρέας, όσπρια, ζυμαρικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μοιράστηκαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε δοκιμαζόμενους ανθρώπους και οικογένειες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη της καθημερινής παρέμβασης της Μητροπόλεως με την διανομή 1300 περίπου μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Ο καθημερινός αγώνας και αγωνία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ.κ. Δαμασκηνού, του στενού του συνεργάτη Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου  Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, με την βοήθεια των Κληρικών, των συνεργατών, των εθελοντών αλλά και των ευεργετών, δικαιώνεται στα μάτια εκείνων των ανθρώπων που αυτή η μικρή προσφορά τους δίνει δύναμη και ελπίδα στη ζωή.