Θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων με κεντρικό σύνθημα “Έχουμε την δύναμη δεν γυρίζουμε πίσω” 

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα και σε ότι αφορά στα Χανιά ο κ.Τσίπρας θα βρίσκεται την Παρασκευή 3 Μαΐου και το απόγευμα στις 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κλειστό γυμναστήριο του εθνικού σταδίου Χανίων.

Ήδη δημοσιοποιήθηκε η αφίσα – πρόσκληση της εκδήλωσης.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, αν και σύμφωνα με πληροφορίες στα Χανιά αναμένεται να επισκεφθεί και σημεία όπου γίνονται έργα για αποκατάσταση των καταστροφών από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 2 Μαΐου αναμένεται να επισκεφθεί περιοχές σε Ηράκλειο και Λασίθι προκειμένου να εγκαινιασθούν η γέφυρα Χαμεζίου, και οι οδικοί άξονες Ηράκλειο – Μεσαρά και Χερσόνησος – Γούβες.

Να σημειωθεί πως όπως δημοσίευσε πρώτο το Flashnews.gr, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη και για την Ανάσταση και το Πάσχα στην Κρήτη, όπου ήδη βρίσκεται η σύζυγός του με τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook