Το βαριά τραυματισμένο παιδάκι υποβλήθηκε εχθές σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Εντατική

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το αγοράκι που καταπλακώθηκε εχθές στο Φάληρο από βαριά γκαραζόπορτα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πεντάχρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εχθές το απόγευμα.

Οι γονείς του σοκαρισμένοι περιμένουν όλο αγωνία να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του αγοριού.

«Πώς έγινε το κακό»

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί είχε έρθει με τους γονείς τους από την Κοζάνη, για να περάσουν το Πάσχα μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα, στο Φάληρο. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και ενώ το αγόρι έπαιζε με τα αδερφάκια του, η γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας έφυγε από τη θέση της και καταπλάκωσε το παιδί. 

Η μεγάλη μεταλλική πόρτα, που έχει μήκος πάνω από τρία μέτρα και ύψος ένα μέτρο, ζυγίζει πάνω από 150 κιλά, και έτσι εγκλώβισε το αγοράκι από κάτω της. 

Τον μικρό απεγκλώβισε ο πατέρας του, ενώ οι ανήσυχοι γείτονες καλούσαν στο μεταξύ ασθενοφόρο.

Το αγόρι διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί, όμως, έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συντετριμμένοι οι γονείς του, έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς περιμένοντας έξω από το χειρουργείο, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook