Αναζητήσεις ξενοδοχείων και των υπηρεσιών τους εύκολα και γρήγορα

Να μετατραπεί στην κορυφαία ταξιδιωτική υπερ- εφαρμογή φιλοδοξεί το Google Maps μέσα από τις ανανεώσεις στις εφαρμογές της, τόσο για τα smartphone και τα tablet, όσο και για τους σταθερούς υπολογιστές.

Η νέα δυνατότητα που δίνει στο χρήστη από εδώ και πέρα η εφαρμογή είναι το ότι, πλέον, θα μπορεί μέσω αυτής να αναζητά τόσο ξενοδοχεία, όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους όπως wi-fi, σπα, γυμναστήριο κ.α. Επιπλέον, ανάμεσα σε αυτά θα διαχωρίζονται ποια θα είναι φιλικά προς τα κατοικιδία ή θα προσφέρουν δυνατότητα πρωινού.

Η λειτουργία της εφαρμογής θα διαφέρει από τον σταθερό υπολογιστή στα κινητά. Η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι στην πρώτη περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να επιλέγει την επιλογή «περισσότερες επιλογές», έτσι ώστε να εμφανίζονται τα επιπλέον στοιχεία για τα οποία ενδιαφέρεται.

Στη δεύτερη περίπτωση, αυτή των κινητών, ο χρήστης θα πρέπει να πληκτρολογεί το keyword που τον ενδιαφέρει δίπλα στον εκάστοτε προορισμό, όπως για παράδειγμα «New York pet friendly», έτσι ώστε να του εμφανίζονται τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook