Σκανδιναβοί τουρίστες δεν έφτασαν ποτέ στα Χανιά λόγω της απεργίας των πιλότων της SAS – Έπεται συνέχεια αν η απεργία συνεχιστεί

Συνεχίζεται η απεργία των πιλότων της αεροπορικής εταιρίας SAS, με αποτέλεσμα αρκετές πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις ημέρες του Πάσχα να ακυρωθούν και τουρίστες που αναμένονταν να φτάσουν στα Χανιά, να μην έρθουν ποτέ.

Την Μεγάλη Παρασκευή ακυρώθηκαν δυο πτήσεις από Γκέτεμποργκ και Στοκχόλμη ενώ σήμερα Μεγάλο Σάββατο ακυρώθηκαν συνολικά 7 πτήσεις. 

Υπενθυμίζεται οτι η SAS αποτελεί μια από τις βασικές αεροπορικές εταιρείες που μεταφέρει τουρίστες από Σκανδιναβικές χώρες στα Χανιά.

 

Οι πιλότοι της SAS απεργούν από χθες, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τους μισθούς τους, με συνέπεια να ακυρωθεί περίπου το 70% των προγραμματισμένων πτήσεων, επηρεάζοντας τις πτήσεις που είχαν προγραμματίσει περίπου 170.000 ταξιδιώτες για το Σαββατοκύριακο. 

 «Ζητούμε συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μας από τους πελάτες μας, που επηρεάζονται από την συνεχιζόμενη απεργία των πιλότων»,  ανέφερε μία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η SAS, σχετικά με τις πτήσεις που ακυρώνονται για το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook