Η δήλωση συνεργασίας του δικηγόρου Χανίων και διαπιστευμένου διαμεσολαβητή, Ευτύχη Μαυρογένη με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δημάρχου μας, Γιάννη Μαλανδράκη και έχοντας διανύσει έναν επιτυχημένο επαγγελματικό κύκλο αποφάσισα να ενταχθώ στην συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου μας, του Δήμου ΠΑΤΑΝΙΑ.

Οι καιροί επιβάλλουν συναινέσεις για την επίλυση των προβλημάτων. Με ήθος και αξιοπρέπεια, θέληση-πρόγραμμα , διεκδίκηση-αποφασιστικότητα.

Αυτές είναι οι αρχές που θέλω να υπηρετήσω, στα Δημοτικά προγράμματα του τόπου μας.

Η διαχείριση της επόμενης μέρας ανήκει σε αποφασισμένους για λύσεις δημότες και σε συσπείρωση γύρω από προγράμματα και ανθρώπους με εμπειρία και αποτελεσματικότητα όπως ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Γιάννης.

Δεν επιτρέπονται ολιγωρίες και μεμψιμοιρίες. 

Ας κοιτάξουμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Μέσα από την υπερτριαντάχρονη επαγγελματική προσφορά μου στην μάχιμη Δικηγορία υπηρέτησα με πάθος και αφοσίωση τον πολίτη.

Την ίδια εμμονή επέδειξα και στην ενασχόλησή μου με τις αγροτικές ασχολίες τις οποίες υπηρετώ παράλληλα θεωρώντας, ότι κάνω μνημόσυνο στον αγρότη πατέρα μου.

Οι πολιτικές μου καταβολές και αγώνες είναι γνωστοί και η μόνιμη ένταξή μου στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς τροφοδοτεί τις σκέψεις και τις πράξεις μου.

Δημοσιοποιώ και παρεμβαίνω πολιτικά με κοινωνικές και άλλες δράσεις με άρθρα και δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο και αισθάνομαι ενεργός πολίτης που δεν παρατηρεί τα δρώμενα αλλά με τις μικρές μου δυνάμεις επιθυμώ να συμβάλλω στην αλλαγή πλαισίου άσκησης της πολιτικής.

Με τις σκέψεις αυτές θεωρώ ότι η Δημαρχία Μαλανδράκη είναι μία άκρως επιτυχημένη θητεία στον Δήμο ΠΛΑΤΑΝΙΑ η οποία με ανανέωση προσώπων μπορεί να διαχειριστεί για όφελος των δημοτών την επόμενη δύσκολη ομολογουμένως μέρα.

Το μέλλον ανήκει στον Δήμο μας και στους Δημότες μας.

Δεσμεύομαι να συμβάλλω στο όραμα αυτό με τις μικρές μου δυνάμεις και καλώ όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να στρατευθούν γύρω από το μέλλον του τόπου μας όπως αυτό εκφράζεται από τον επιτυχημένο Δήμαρχό μας Μαλανδράκη Ιωάννη.

Μαυρογένης Ευτύχης
Δικηγόρος-Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής
Email: maurogenis@gmail.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook