Η δήλωση υποψηφιότητας του παιδιάτρου, μέλους του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, Ξενοφώντα (Φώντα) Μανιά στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πλατανιά με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση

«Με το βλεμμα σε ένα καλύτερο μέλλον του δήμου μας  αποφάσισα να στηρίξω το Δημήτρη Ανθουση ένα νέο δραστήριο , ικανό και με θεληση για προσφορα  που με συλλογικές  διαδικασίες και διάθεση για αγωνιστικη διεκδικηση των προβληματων του δημου  όπως είναι:             

1) Tα προβλήματα της παιδείας  για καλύτερη στελέχωση εκπαιδευτικού προσωπικού , επαρκή χρηματοδότηση για σωστή λειτουργιά  και ανακατασκευή σχολείων.

2) Τα προβλήματα υγείας  με στελέχωση αγροτικών ιατρείων με γενικούς γιατρούς,  επέκταση της  κοινωνικής πρόνοιας  με το πρόγραμμα  βοήθεια στο σπίτι σε όλο το δήμο  για φροντίδα των ηλικιωμένων .

3) Τα  προβλήματα υδροδότησης,  αποκατάστασης   της αγροτικής οδοποιίας  , δημιουργίας αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων ,  αξιοποίηση της περιουσίας  του δήμου.

4) Για την προληπτική προστασία απο τις πλημύρες λόγο και της  κλιματικής αλλαγής  με έγκαιρο καθαρισμό ποταμών,  ρεμάτων,  φρεατίων,   με σχεδιασμό  και σωστή μεριμνά για να προλαμβάνουν καταστροφές όπως τις φετινές.

Με βάση όλα τα παραπάνω  συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά ,  για το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα για το μέλλον του τόπου μας.»