Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου είναι προγραμματισμένα τα 18α διεθνή Βενιζέλεια κολύμβησης. 

Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων στο κολυμβητήριο Χανίων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (04/05) στις 17:45. 

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Στα Χανιά «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου η καρδιά της ελληνικής κολύμβησης, με την διοργάνωση των 18ων διεθνών «Βενιζέλειων».

Πιστός στην παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναμένεται να διοργανώσει και φέτος το συγκεκριμένο μίτινγκ, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε κορυφαίους Ελληνες αθλητές να λάβουν μέρος, διεκδικώντας όρια για τα επερχόμενα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Επίσης παρόντες θα είναι και αθλητές από την Κύπρο.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε τέσσερα μέρη, καθώς το πρωί θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και το απόγευμα οι τελικοί. Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 5.45 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, νιώθει δε ευτυχής που για μια ακόμα χρονιά έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει το μίτινγκ το «Βενιζέλειων», που θεωρείται ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του ΝΟΧ.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες ξεκινούν άτυπα την Παρασκευή με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου η οποία θα δοθεί στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook