Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι στις Αρχάνες, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και με μέλη μιας ομάδας Γάλλων επισκεπτών, στην πλατεία του χωριού, όπου του παρέθεσε γεύμα ο δήμαρχος του Δήμου Αρχάνων Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης.

Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επίσης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έλκουν την καταγωγή τους από την Κρήτη. Στο τραπέζι με τον πρωθυπουργό, βρέθηκε και συνομίλησε σε ζεστό και φιλικό κλίμα ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο του φράγματος Αποσελέμη. Φράγμα, που όπως σχετικά ενημερώθηκε, αποτελεί ένα καθοριστικής σημασίας έργο για την Κρήτη που με την ολοκλήρωση του, δίνει τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τους κρητικούς, αλλά και τους επισκέπτες, καθώς από το φράγμα καλύπτονται οι ανάγκες μεγάλου μέρους των τουριστικών κλινών του νησιού.

Προηγουμένως ο Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί έργα οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook