Την Πέμπτη, στα γραφεία του ΝΟ Χανίων, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τους 18ους Βενιζέλειους αγώνες κολύμβησης, από την οποία προέκυψε μία σημαντική είδηση.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Κώτσογλου, θα συνυπογραφεί μετά τις εκλογές προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου Χανίων. Ο κ. Κώτσογλου οριοθέτησε μάλιστα τον χρόνο, λέγοντας ότι θα γίνει προσπάθεια τα έργα να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κ. Κώτσογλου και ακόμα της Λίνας Ψούνη (προϊστάμενη τμήματος αθλητισμού και πολιτισμού Δήμου Χανίων), της Μαρίας Χίνου (έφορος ΕΑΚ) και της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Μυλωνάκη:

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κάποιοι εκ των κορυφαίων αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες και συγκεκριμένα οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Παπαστάμος, Αρης Κυνηγάκης, Αννα Ντουντουνάκη και Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης βρέθηκαν στα γραφεία του Ομίλου, εκφράζοντας τη χαρά τους που θα πάρουν μέρος στο ιστορικό μίτινγκ.

Το βίντεο με τις δηλώσεις των αθλητών:

Δηλώσεις παραχώρησαν ακόμα, ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης της ΚΟΕ, Νίκος Κραουνάκης, αλλά και οι υπηρεσιακοί ομοσπονδιακοί προπονητές, Βαγγέλης Κοζομπόλης και Κώστας Τζιλιβάκης.

Δείτε το βίντεο:

ΜΕ 27 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ Ο ΝΟΧ

Παράλληλα έγινε γνωστή η αποστολή του ΝΟΧ για τους αγώνες, στους οποίους θα λάβει μέρος με 27 αθλητές και αθλήτριες.

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:

Ανδρεαδάκη, Αντωνογιαννάκης, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Διακολουκάς, Κάχρης, Κόρακα, Κουργιαντάκη Ευαγγ., Κουργιαντάκη Ραφ., Λιονάκης, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μέντης, Μπαλαντίνου, Νικολακάκης, Νταουντάκη, Παϊτάκη, Παπαστάμος, Περάκη Γεωρ., Περάκη Φανή Κυριακή, Περβολαράκη, Πολυμέρου, Πουλιδάκη, Τζινευράκη, Τζουγκράκης, Τρουλάκης, Χαλκιαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook