Στο χέρι του Πλατανιά πλέον είναι η 2η θέση στη Football League και η συμμετοχή στο μπαράζ για μία θέση στη Super League.

Ο Απόλλων Λάρισας, μαζί με άλλες 7 ΠΑΕ, δεν πέρασε την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης και κατά συνέπεια θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι η χανιώτικη ομάδα ανεβαίνει ξανά στη 2η θέση και με νίκη απέναντι στον Ηρακλή θα βρεθεί στα μπαράζ απέναντι στον 13ο της Super League. 

Το “κόκκινο” που άναψε για Ηρόδοτο σημαίνει αυτομάτως και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική, σε αντίθεση με τα Τρίκαλα, που παραμένουν στη Football League. Επίσης προβάδισμα για τη 10η θέση απέκτησε πλέον ο Καραϊσκάκης, μετά την αφαίρεση βαθμών που θα υπάρξει για τον Ηρακλή. 

Οι χανιώτικες ομάδες, Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός, μαζί με Δόξα Δράμας, Βόλο, Καραϊσκάκη, Παναχαϊκή και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασία επιτήρησης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Κατά συνέπεια η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:
1.Βόλος ΝΠΣ 57
—————————————————-
2.Πλατανιάς 52
—————————————————-
3.Απόλλων Λάρισας 51
4.Απόλλων Πόντου 46
5.Δόξα Δράμας 45
-.Εργοτέλης 45
-.Παναχαϊκή 45
8.Κέρκυρα 44
9.ΑΟΧ/Κισσαμικός 43
10.Καραϊσκάκης 40
—————————————————-
11.Ηρακλής 39
12.Τρίκαλα 35
—————————————————-
13.Ηρόδοτος 28
14.Αιγινιακός 13
15.Σπάρτη 11
16.Αήττητος Σπάτων αποβλήθηκε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook