Τα ονόματα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Η Απάντηση τα Χανια μας” κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Χανίων, ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από υποψηφιους δημοτικούς  και τοπικούς συμβούλους.

Ο κ. Παπαδογιάννης κατέθεσε φάκελο με 192 υποψηφίους δημοτικών και τοπικών συμβούλων για το νομό Χανίων. Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ελευθερία Αρχοντάκη δήλωσε τα εξής: 

“Η πρώτη επίσημη στάση σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι που διανύουμε είναι η σημερινή, εδώ στο Πρωτοδικείο που θα γίνει κατάθεση του συνδυασμού μας” Η απάντηση τα Χανιά μας ” με επικεφαλής τον Άρη Παπαδογιάννη. 190 νέοι αλλά και έμπειροι αυτοδιοικητικοί πολίτες που συνθέτουμε μια πολυσυλλεκτική ομάδα με κίνητρο την αγάπη για τα Χανιά μας, χωρίς διακρίσεις,  χωρίς αποκλεισμούς από όλους τους πολιτικούς χώρους. Είμαστε παρόντες,  ενώνουμε δυνάμεις με τον Άρη Παπαδογιάννη,  έναν άνθρωπο που υπηρετεί με συνέπεια την Αυτοδιοίκηση,  με γνώση και εμπειρία,  με όραμα και μετρήσιμο υλοποιημένο έργο,  με ένα έτοιμο ολοκληρωμένο σχέδιο για τα Χανιά του μέλλοντος,  τα Χανιά που όλοι αγαπάμε. Καλούμε όλους τους Χανιώτες να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook