Ευλαβικά παρακολουθούσαν ντόπιοι και επισκέπτες στην πλατεία Μητροπόλεως ένα διαφορετικό μουσικό γκαλά 

Δεκάδες κόσμου βρέθηκε το Σαββατόβραδο στην πλατεία Μητροπόλεως για να παρακολουθήσουν ένα διαφορετικό μουσικό γκαλά που διοργάνωσε ο δήμος Χανίων.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο, Μυρσίνη Μαργαρίτη, και ο βαρύτονος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χάρης Ανδριανό καθήλωσαν το κοινό, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Στο πιάνο η διακεκριμένη μαέστρος, Ζωή Ζενιώδη.

Την σπουδαία αυτή εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας που μιλώντας στο κοινό που έδωσε το “παρών” στην πλατεία Μητροπόλεως, ανέφερε ανάμεσα στα άλλα:

“Τρόπον τινά εγκαινιάζουμε αυτή την όμορφη πλατεία Μητροπόλεως, η ανάπλαση της οποίας ολοκληρώνεται. Έγινε πραγματικότητα η ιδέα μας να απολαύσουμε αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες σε αυτή την πανέμορφη πλατεία. Ευκαιρία να δούμε την πόλη μας που αλλάζει, με έναν διαφορετικό και ταυτόχρονα, ποιοτικό τρόπο”.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν με μία εμφάνιση – έκπληξη οι μικροί χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων του Γιάννη Αγιασμενάκη.

Μοναδική “παραφωνία” της βραδιάς οι σπασμωδικές βροχοπτώσεις που όμως δεν έχουν πτοήσει τον κόσμο από το να παρακολουθήσει ευλαβικά την μουσική παράσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook