Η νέα υπόθεση που εξετάζουν οι Αρχές

Δεν έχουν τελειωμό οι φρικτές αποκαλύψεις για την δράση του 35χρονου serial killer της Κύπρου.

Πέραν της ομολογίας του για επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δυο ανήλικων παιδιών, οι ανακριτές εξετάζουν πλέον και μια νέα υπόθεση, αυτή τη φορά βιασμού γυναίκας, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Πιο συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ από γυναίκα ότι το 2017 στην Επαρχία Λευκωσίας ο 35χρονος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα βιασμού, αλλοδαπή, ήταν 19 ετών κατά τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν εντός του Δικαστηρίου το θύμα μετά από λίγο καιρό εκμυστηρεύτηκε το συμβάν σε φίλη της η οποία δεν βρίσκεται σήμερα στην Κύπρο.

Παράλληλα η νεαρή επικοινώνησε και με την πρώην σύζυγο του 35χρονου. Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες ο 35χρονος την τότε περίοδο βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με την σύζυγό του. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας στο Δικαστήριο, το θύμα ανέφερε ότι γνώρισε τον 35χρονο Ίλαρχο κοντά στα τέλη του 2016 μέσω διαδικτύου. Σκοπός της γνωριμίας τους ήταν η φωτογράφηση της νεαρής από τον Ίλαρχο. Στις αρχές του 2017 ο 35χρονος την παρέλαβε από το σπίτι της στην Λευκωσία με σκοπό να της παραδώσει το φωτογραφικό υλικό που την αφορούσε. Την μετέφερε σε τοποθεσία της Λευκωσίας όπου τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την καταγγελία.

«Φώναζε η 19χρονη»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Σιάηλος εντός του Δικαστηρίου η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί φωνάζοντας χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Περισσότερη φρίκη, προκαλεί το γεγονός ότι  κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ο ύποπτος βιντεογραφούσε τις φρικαλεότητες του κρατώντας το κινητό του. Σε συμπληρωματική κατάθεση που έλαβαν οι ανακριτές του ΤΑΕ από τη νεαρή διαπιστώθηκε ότι το 2018 συνομιλούσε μέσω facebook με το προφίλ του «Ορέστη» χωρίς να γνωρίζει ότι πίσω απ’ αυτό κρυβόταν ο 35χρονος ίλαρχος, καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ύποπτος δεν παραδέχεται τον βιασμό και προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς στους ανακριτές.

Αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού γυναίκας, οι Αρχές αναμένεται να λάβουν άλλες 15 καταθέσεις ενώ μέχρι στιγμής λήφθηκαν 4. Αναμένεται επίσης να γίνουν εξετάσεις με την συνδρομή και της Ιντερπόλ προκειμένου να εντοπιστεί η φίλη της νεαρής, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί τον βιασμό.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook