Το ψηφοδέλτιο της "Συν+ΠΡΑΞΗΣ Δημοτών" και της "Άμεσης Δημοκρατίας" συμπληρώθηκε με συνολικά 70 υποψήφιους

Με αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι κάτι καινούριο έχει γεννηθεί- το οποίο και πλέον κανείς δε μπορεί να σταματήσει- ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, πλαισιωμένος από τους υποψήφιους της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας», υπέβαλε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο τη δήλωση του συνδυασμού του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

 Το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε πέρα από τη δυναμική που παρουσιάζει με υποψήφιους από όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση, από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κλάδων, προερχόμενους από διαφορετικές περιοχές της δημοτικής επικράτειας, διακρίνεται και από την αριθμητική υπεροχή των γυναικών! Το ψηφοδέλτιο της "Συν+ΠΡΑΞΗΣ Δημοτών" και της "Άμεσης Δημοκρατίας" συμπληρώθηκε με συνολικά 70 υποψήφιους και με πλήρη κάλυψη για τις Εκλογικές Περιφέρειες Γοργολαϊνίου, Νέας Αλικαρνασσού, Παλιανής και Τεμένους. 

«Κάτι καινούριο γεννιέται και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα ενισχύεται με γεωμετρική πρόοδο μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα,  από την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, κόντρα στη συντήρηση που θέλει να ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα και πρακτικές, εμείς βγήκαμε στο προσκήνιο, χωρίς χρίσματα, και μιλώντας πολιτικά και μέσα από την καθαρή ψυχή της ομάδας, καταφέραμε σε σύντομο χρόνο να γίνουμε το νέο και το διακριτό! Οι συμπολίτες μας πλέον γνωρίζουν που να απευθυνθούν για να περπατήσουμε από εδώ και μπρος ΜΑΖΙ τον κοινό μας δρόμο!» δήλωσε ο κ. Ινιωτάκης εξερχόμενος του Πρωτοδικείου.

Η λίστα με όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού