Η ακριβής ταυτοποίηση θα γίνει μετά τη νεκροτομή και τις εξετάσεις DNA

Για αύριο το πρωί μεταφέρεται η συνέχεια των ερευνών με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, με στόχο να εντοπιστεί η δεύτερη βαλίτσα, που ο καθ΄ομολογία serial killer φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματά του.

Έγκυρες πληροφορίες από την Κύπρο που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανήκει σε παιδί.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκταση της λίμνης.

Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής (05/05) δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Φιλελεύθερου, μετά την αυτοψία η σορός μεταφέρθηκε από μέλη της ΕΜΑΚ σε όχημα της Αστυνομίας και από εκεί στο νεκροτομείο. Βάσει των όσων αναφέρονται, πιθανώς πρόκειται για για το πτώμα της 8χρονης Elena Natalia Bunea. Ωστόσο, ακριβής ταυτοποίηση θα γίνει μετά τη νεκροτομή και τις εξετάσεις DNA.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook