Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ηράκλειο για όλους”

Με πίστη στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας για την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους,  πέρασε την πόρτα του Πρωτοδικείου Ηρακλείου προκειμένου να καταθέσει την Δήλωση κατάρτισης συνδυασμού της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. 

«Καταθέτουμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν 74 ενεργοί  πολίτες από όλους τους κοινωνικούς χώρους και από διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς αλλά και διαφορετικές γενιές. Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας όλων των δυνάμεων  που θέλουν να φέρουν  την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο» υπογράμμισε ο κ. Σισαμάκης, 

Αναλυτικά η δήλωσή του επικεφαλής της παράταξης:
 
«H σημερινή ημέρα είναι για εμάς το πρώτο επίσημο βήμα για την μεγάλη Αλλαγή που πιστεύουμε ότι αξίζει για τον Δήμο μας. Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες από όλους τους κοινωνικούς χώρους και από διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς. Συμπολίτες μας που έχουν μια διακριτή κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή. 
Με ήθος και αξιοπρέπεια στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας όλων των δυνάμεων  που θέλουν να φέρουν  την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο. Ένα Ηράκλειο για όλους. Σε αυτή τη διαδρομή συνενώσαμε δυνάμεις όχι μόνο από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά από διαφορετικές γενιές. 
Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η ομάδα όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί να συνδέσει το παρελθόν, το οποίο τιμούμε με τον παρόν το ,οποίο σεβόμαστε ,κάνοντας το άλμα για το μέλλον το οποίο διεκδικούμε για τα παιδιά μας, για εμάς, για όλους».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook