Γιατί το προεδρείο της Ένωσης από τα Χανιά δεν πήγε στην συνάντηση των άλλων Ενώσεων

Με θέμα «Πρόσκληση σε συνάντηση Διοικητικών Συμβουλίων Ενώσεων της Κρήτης» ο Πρόεδρος  και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Χανίων κ.κ. Ξανθουδάκης και Σεληνιωτάκης σε έγγραφό τους προς τις άλλες τρεις Ενώσεις της Κρήτης αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους δεν παρέστησαν σε κοινή συνάντηση στο Λασίθι.

Αναλυτικά στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής:

«Πριν από δύο ημέρες, λάβαμε το σχετικό σας email για τη συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης, την Πέμπτη 09 Μαΐου 2019 και ώρα 09:30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου «MINOS BEACH», στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, από την οποία μόνος κερδισμένος θα είναι ο συνάδελφος της Κρήτης, μία πρωτοβουλία που σκοπό έχει, προφανώς, να προβάλει την ενότητα των Ενώσεων της Κρήτης, για την αντιμετώπιση και επίλυση των υπηρεσιακών μας προβλημάτων.

Στο ενωτικό πνεύμα αυτό, θα περιμέναμε να έχει ενημερωθεί προγενέστερα, έστω τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, για τη συνάντηση αυτή. Γεγονός το οποίο θα ενίσχυε το πνεύμα και την προσπάθεια αυτή!

Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας απλά ένα ενημερωτικό email, χωρίς προγενέστερα να έχει υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των Προέδρων για την επικείμενη αυτή συνάντηση, θεωρούμε ότι δεν «χωράμε» σε αυτήν…την κατά τ’ άλλα «ενωτική»…και το Προεδρείο της Ένωσής μας θα απουσιάζει…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook