Η ημερίδα πραγματοποιείται από την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων το Σάββατο 11 Μαΐου στην Κεντρική Αίθουσα Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) 

Έπειτα από μία μικρή παύση στη σημαντική δραστηριότητα που μέχρι πριν ένα χρόνο είχε σημειώσει, η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χανίων, θέλοντας να δηλώσει την παρουσία της και την δυνατότητα να προσφέρει και να βοηθήσει τα παιδιά της Χανιώτικης κοινότητας που έχουν ανάγκη, διοργανώνει ημερίδα με θέμα την Κακοποίηση των παιδιών.

Πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα, πάντα επίκαιρο δυστυχώς, που η κοινωνία μας έχει ανάγκη να γνωρίζει καθώς κρίνεται απαραίτητο να προβληματιστεί γύρω από αυτό.

Τα παιδιά της πόλης μας, όπως και τα παιδιά όλου του κόσμου, άλλοτε βγάζοντας κραυγές και άλλοτε μέσα από “εκκωφαντικές” σιωπές, το μόνο που ζητούν είναι αγάπη και στοργή.

Την ημερίδα πλαισιώνουν δύο κεντρικές ομιλίες καθώς και ορισμένα ειδικά θέματα, ενώ συντονιστές καθόλη την διάρκεια θα είναι η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Dr. Ορφανουδάκη Παρασκευή και ο Dr. Ντουκάκης Στέφανος, ειδικός παθολόγος και μέλος της ΕΠΑΧ.

*Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Συνδιοργάνωση με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων και τον Δήμο Χανίων, ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ. Με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook